Kumimatto jokaiseen pakettiautoon

Ärsyttävätkö liukuvat esineet pakettiautosi tavaratilassa?

Liukuvat esineet pakettiauton tavaratilassa ovat yleinen riesa. Liukumista voidaan kuitenkin helposti vähentää, asentamalla tavaratilan lattialle kuminen matto. Kumimatto suojaa tavaratilaa likaantumiselta ja se on helppo puhdistaa, voit lastata autosi huolehtimatta likaantumisesta.

Kumimattomme vähentävät esineiden liukumista merkittävästi, eivätkä tavaratilaan sijoitetut esineet enää törmäile seiniin jokaisessa kaarteessa. NSR Works Oy:n laadukkaita mattoja on saatavilla merkki- ja mallikohtaisesti jokaiseen autoon.

Muotoon leikatut kumimatot istuvat täydellisesti, myös juuri sinun autoosi. Pienellä sijoituksella suojaat pakettiautosi, tai hyötyajoneuvosi tavaratilan, vähennät esineiden liukumista, sekä pidät autosi siistinä huomattavasti pidempään.

Kumimattomme tehdään paksusta ja kestävästä kumista, jonka ansiosta ne estävät esineiden tarpeetonta liikkumista ajon aikana. Matto ei peitä pakettiauton, tai hyötyajoneuvon alkuperäisiä kuormansidontalenkkejä, jonka ansiosta voit sitoa kuormasi kunnolla, myös kumimaton ollessa tavaratilassa.

Suojaa pakettiautosi lattia kumimatolla jo tänään!

Tilaa jo tänään, tilauksen voit tehdä täältä!

Kumimattoja saatavilla jokaiseen pakettiautoon ja hyötyajoneuvoon, mm. Volkswagen ja Mercedes-Benz.

Pakettiauton kumimatto
Mercedens-Benz pakettiauton kumimatto