Valmistamme omilla cnc-koneilla vanerisarjoja, jotka suojaavat hyötyajoneuvojen tavaratilaa ja auttavat näin pitämään auton runkorakenteita kolhuttomina ja naarmuuntumattomina autoa lastattaessa ja lastia käsiteltäessä. Näin auton vahingoittumiselle arat rakenteet ovat suojattuna ja säilyvät kunnossa huomattavasti pidempään, kuin ilman suojausta.

Vanerisarjamme koostuvat lattian suojavanerista, jonka teemme tukevasta vanerista, joka on suojattu kulutusta ja kosteutta kestävällä karhealla pinnoitteella. Auton alkuperäiset kuormansidontapaikat eivät jää lattian alle piiloon, vaan ne tulevat lattian läpi erityisen metallisen sidontakupin läpi. Seinävanerimme ovat muovipinnoitettua vaneria, joka kestää kulutusta hyvin ja taipuu auton alkuperäisien seinämuotojen mukaan. Seinävanerimme sisältävät valmiit reiät ruuvikiinnitystä varten asennuksen helpottamiseksi. Suuri osa vanerisarjoista sisältää myös auton oviin suojausvaneroinnit alkuperäisen lastulevysuojien tilalle. Teemme myös suojavanereita ikkuna-aukkoihin ja kattoihin.

Ärsyttääkö sinua liukuvat tavarat pakettiautosi tavaratilassa?

Meiltä saat kumimatot autoon kuin autoon! Kumimattomme ovat merkki- ja mallikohtaisia, muotoon leikattuja ja istuvat täydellisesti autoon. Pienellä sijoituksella suojaat paketti- tai hyötyajoneuvosi tavaratilaa ja pidät autosi siistinä pidempään!

Pakettiauton kumimatto

Paksusta ja kestävästä kumista tehdyt mattomme suojaavat tavaratilasi lattiaa ja estävät esineiden liikkumisen liikenteessä. Kumimatto ei peitä auton alkuperäisiä tavaransidontalenkkejä, jolloin voit sitoa kuormaa myös suojamatto tavaratilassa!

Suojaa lattiasi kumimatolla jo tänään!

Haluaisitko lisää tilaa pakettiautosi matkustamoon?

Kauttamme voit ratkaista ongelman hankkimalla matkustamoa suurentavan väliseinän. Lisätila tuo väljyyttä matkustamoon ja parantaa matkustusmukavuutta.

Väliseinämme sisältävät matkustamon puolella paksun, pehmeän ja melua eristävän verhoilun ja lasisen ikkunan, jolla näet tavaratilaan suoraan matkustamosta.

Paranna matkustusmukavuuttasi jo tänään!

Tarvitsetko varusteluusi sidontakuppeja?

Hanki meidän sidontakuppeja, jotka ovat suunniteltu sopimaan kaikkiin markkinoilla oleviin sidontalenkkeihin.

Meiltä saat seuraavanlaisia sidontakuppeja:

  • Yleismallinen yksireikäinen, 65mm asennusreiän halkaisijalla.
  • Yleismallinen yksireikäinen, 96mm asennusreiän halkaisijalla.
  • Vw Transportterin alkuperäisen sidontalenkin kanssa sopiva kuppi 96mm asennusreiän halkaisijalla.
  • Vw Crafterin/Man TGE alkuperäisen sidontalenkin kanssa sopiva kuppi.

Tarvitsetko varusteluusi kiinnitysklipsuja?

Meidän kiinnitysklipsuilla kiinnität vaneripalat esimerkiksi ikkunasyvennyksiin helposti ja nopeasti ilman vaneriin tulevia ruuveja tai liimaa!

Klipsu puetaan suojavanerin reunaan ja ruuvataan kiinni autoon klipsusta, niin helppoa se on! Ei enää liiman kuivumisen odotusta.

Vaihda klipsuihimme jo tänään!

NSR Works Oy